Congresprogramma

Op dit moment werken we aan een gevarieerd congresprogramma. Want een D66-congres is pas geslaagd als er voor iedereen iets te doen is. Wat je kunt verwachten?

  • Uitgebreid ruimte voor het bespreken van congresvoorstellen (moties en amendementen). Hierover stemmen we ook.
  • Een online programma in de week voorafgaand aan het congres. Zowel met besluitvorming als met interessante subsessies.
  • Een volledig plenair programma met interessante sprekers en verdiepende talkshows.
  • Natuurlijk staan we stil bij onze verkiezingsoverwinning in maart. We blikken vooruit op de gemeenteraadsverkiezingen. En natuurlijk vieren we onze 55e verjaardag!
  • De keuze uit veel verschillende verdiepende subsessies. Tijdens deze bijeenkomsten in kleinere zalen bediscussiëren we tal van inhoudelijke onderwerpen. Ook is er vaak ruimte voor trainingen.

Pre-congresborrel

Traditioneel komen we de avond voor het congres al samen. Dit keer ontvangt de afdeling ‘s-Hertogenbosch op vrijdag 12 november vanaf 19.30 uur D66’ers in Podium Azijnfabriek. Bij het bestellen van je congresticket kun je aangeven of je ook naar deze borrel wilt komen. Je bent van harte welkom!

Podium Azijnfabriek
Triniteitstraat 19
‘s-Hertogenbosch

Meer congres

Na bijna twee jaar een écht D66 Congres. Met stoelen in een zaal. Een podium. Stembriefjes. Inspreekmicrofoons. Verzorgde lunch. Een levendig horecaplein. Allerlei subsessies. Heel veel andere D66’ers. Een bomvol programma met met voldoende ruimte om elkaar te ontmoeten.