Bedankt voor je stem!

16 maart, kort voor middernacht werd duidelijk dat we onze twee zetels in de Veldhovense gemeenteraad hebben behouden. Stemde je op ons? Dan grote, grote dank daarvoor!

Dank voor je stem tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2022. - Dank voor je stem tijdens de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Beeld: D66 Veldhoven

Felicitaties voor de winnaar

In Veldhoven heeft een politieke aardverschuiving plaatsgevonden tijdens de verkiezingen van 2022. Nieuwkomer fusiepartij Hart voor Veldhoven, kwam met 9 zetels in de raad; een derde van het totale zetelaantal. Een ongelofelijke prestatie waar D66 Veldhoven hen van harte mee feliciteert. Deze uitslag biedt kansen voor een nieuwe politieke- en bestuurscultuur in Veldhoven. Dat alleen al is een felicitatie waard.

D66 gaat aan de slag

Voor D66 Veldhoven staat de komende raadsperiode in het teken van inzet op onze belangrijkste thema’s: duurzaamheid, klimaat en biodiversiteit, woningbouw, steun voor de culturele sector, en transparantie van bestuur. We gaan aan de slag voor iedereen in Veldhoven en dat zullen we laten zien ook. Vandaag begint de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2026!