Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Presentatie Democratie van Nu – Den Haag

Dinsdag, 28 augustus 2018 in Den Haag

Na tal van inspirerende bijeenkomsten over democratische vernieuwing is het tijd voor een echt nieuw plan. Kom ook naar een van de presentaties in het land van het stuk over de Democratie van Nu.

De afgelopen maanden waren de Van Mierlo Stichting en D66, samen met Tweede Kamerlid Rob Jetten en Landelijk Bestuurslid Henk Beerten in het land, bij verschillende D66-afdelingen om te spreken over de Democratie van Nu. Ook waren we aanwezig op de Kaderdag in Leiden, het congres van de Jonge Democraten in Nijmegen en de Trouwe Ledendag. Deze inspirerende en interessante discussies gingen over de uitdagingen van en noodzaak voor democratische vernieuwing.

In augustus presenteert het Landelijk Bestuur van D66 de voorstellen voor versterking van het parlement, de lokale democratie en meer invloed op zaken die ons directe leven raken.

De voorstellen worden formeel besproken en vastgesteld op het D66 Congres van zaterdag 6 oktober. Benieuwd naar de plannen? Kom dan naar een van de bijeenkomsten waar ‘Democratie van Nu’ wordt gepresenteerd:

  • 28 augustus in Den Haag
  • 29 augustus in Eindhoven
  • 1 september in Zwolle

Meld je aan voor de bijeenkomst in Den Haag

28 augustus

20:00 uur

O3 School
Zaanstraat 25
2515 TM Den Haag