Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Pre-congresborrel 109 Zaanstad

Zaterdag, 9 maart 2019 in Zaandam

Op de vooravond van het D66 Congres 109 in Zaanstad organiseert de afdeling en het bestuur van Zaanstad & Wormerland de traditionele pre-congresborrel. Dit is het moment om mede D66’ers alvast te ontmoeten. Afdelingen vanuit ...

Op de vooravond van het D66 Congres 109 in Zaanstad organiseert de afdeling en het bestuur van Zaanstad & Wormerland de traditionele pre-congresborrel. Dit is het moment om mede D66’ers alvast te ontmoeten. Afdelingen vanuit het gehele land zijn hierbij van harte uitgenodigd om onder het genot van muziek, een hapje en een drankje het weekend van Congres 109 in te luiden.

Geen Pubquiz en andere poespas, gewoon een gezellige Zaanse en sociaal-liberale avond. U komt toch ook?

Waar: U bent welkom bij Restaurant Aan Tafel (Adres: Dam 10A, 1506 BD Zaandam)
Wanneer: Zaterdag 9 maart 2019
Hoe laat: Vanaf 20.00 uur

9 maart

20:00 uur

Restaurant Aan Tafel, Dam 10A, 1506 BD Zaandam

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48