Bepaal welke mails jij ontvangt

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Ledenmiddag Klimaat

Vrijdag, 22 februari 2019 in Den Haag

Kom naar onze Ledenmiddag in de Tweede Kamer over de aanpak van klimaatverandering.

Je bent van harte welkom op onze ledenmiddag in de Tweede Kamer over de aanpak van klimaatverandering.

Tijdens de thema-bijeenkomst kun je met Tweede Kamerlid Rutger Schonis in gesprek over de aanpak van klimaatverandering. Met staatssecretaris Menno Snel kun je in gesprek over de vergroening van het belastingstelsel. Maar je kunt natuurlijk ook al je vragen stellen over het werk van politicus.

Programma

14.30 uur – Inloop & ontvangst
15.00 uur – Start Thema-bijeenkomst ronde 1
15.45 uur – Pauze
16.00 uur – Start Thema-bijeenkomst ronde 2
16.45 uur – Rondleiding Tweede Kamer
17.30 uur – Afsluitende borrel in Nieuwspoort

Tijdens de middag is er een beperkt aantal plaatsen. Dus meld je snel aan. Aanmelden is ook in verband met de beveiliging van de Tweede Kamer vereist. Vergeet geen legitimatiebewijs mee te nemen om toegang te krijgen tot het gebouw van de Tweede Kamer.

22 februari

15.00 uur

Tweede Kamer der Staten-Generaal
Lange Poten 4
Den Haag

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48