Volg jouw D66-thema

Schrijf je in voor onze nieuwsbrieven en ontvang de laatste updates op basis van jouw interesses.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Expertsessie ‘Aanpak vooroordelen bij solliciteren’ | TA Sociale Innovatie

Maandag, 21 januari 2019 in Utrecht

Op maandagavond 21 januari organiseert V/M Sociale Innovatie een expertsessie met als thema ‘Aanpak vooroordelen bij solliciteren’.

Tijdens deze expertsessie gaat Marcel Coenders nader in op het in- en uitsluiten bij solliciteren, beleidsinvalshoeken en recente ontwikkelingen daarin. Mirande Smidt zal vanuit de praktijk ingaan op de stappen in het sollicitatieproces die er uiteindelijk toe leiden dat wie objectief de beste is het uiteindelijk vaak niet wordt.

Sprekers

Mirande Smidt is betrokken geweest bij honderden (top)benoemingen in de publieke sector en het bedrijfsleven. Ooit is zij gestart als projectleider selectie- en testresearch. Kennis en ervaring die vandaag de dag nog steeds van pas komt.

Marcel Coenders is sinds 2018 verbonden aan het SCP en richt zich als wetenschappelijk strateeg op vraagstukken over in- en uitsluiting. Daarvoor werkte hij als universitair hoofddocent aan de Universiteit Utrecht. Hij heeft vooral gepubliceerd over discriminatie op de arbeidsmarkt, verhoudingen tussen etnische groepen en nationale identiteit.

Voorafgaand aan de expertsessie is er gelegenheid om samen te eten en bij te praten.

In verband met de beperkt beschikbare ruimte en stoelen verzoeken wij u dringend zich (ook voor het eten) van te voren aan te melden bij onze secretaris Nynke Hendriks, te bereiken via info@d66vmsocialeinnovatie.nl

21 januari

19:15 uur

Se7en
Mariaplaats 7
3511 LH Utrecht

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48