Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

woensdag 6 maart 2019

Tijdens Congres 109 staat de toekomst centraal

Op zondag 10 maart vindt het 109e D66 congres plaats in Zaandam. Tijdens het congres staat de Toekomst centraal.

Programma

Tijdens ons congres staat er veel op het programma. Zowel in de plenaire zaal als in een van de kleinere zalen kunnen bezoekers terecht voor toekomstpitches, creatieve sessies, een live opname van Pia’s podcast, vraag en antwoord-sessies met landelijke politici, en kan worden gediscussieerd over het Europese verkiezingsprogramma.

Gedurende de dag zijn er speeches van onder andere mede-oprichter van En Marche Astrid Panosyan over de toekomst van Europa. Vicepremier Kajsa Ollongren neemt het publiek mee in hoe we het D66-geluid binnen de coalitie stevig laten klinken. En Rob Jetten geeft om 12.00 uur zijn eerste congrestoespraak als fractievoorzitter.

Bekijk het gedetailleerde programma hier.

Aanmelden voor het congres kan hier.

Klimaatmars

Na zijn congresspeech vertrekt Rob Jetten snel naar Amsterdam om samen met andere D66’er mee te lopen in de klimaatmars. Hij wil hiermee aandacht vragen voor een schone toekomst, waarbij iedereen mee kan doen. Dat betekent dat vervuilers betalen. Een eerlijke verdeling van de lusten, én van de lasten. D66 wil van Nederland een koploper maken in de strijd tegen de opwarming van de aarde. Voor onszelf en onze kinderen. Na de klimaatmars keert Jetten weer terug naar het congres.

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48