Vacature Regio- Campagnecoördinator

Ben jij de spil in het web tijdens komende verkiezingen? Combineer jij het campagne voeren op straat graag met het geven van trainingen en verbinden en ondersteunen van afdelingen? De rol van regionale campagnecoördinator is dé plek om de regio en partij beter te leren kennen.

Jij wordt als regionale campagnecoördinator het aanspreekpunt voor afdelingen in Zuid-Holland in de voorbereiding en versterking van onze komende campagne(s). Organiseer trainingen, ga mee de straat op, ondersteun lokale coördinatoren en draag bij aan het resultaat van D66 – komende verkiezingen en met name bij de gemeenteraadsverkiezingen begin 2026.

Beeld: Eigen foto

Profielschets

De rol van campagnecoördinator op regioniveau is niet nieuw, maar was voorheen gebonden aan de verkiezing voor de Provinciale Staten. Nu zoekt D66 Zuid-Holland een campagnecoördinator die de komende jaren, in ieder geval t/m GR2026, aanblijft. Dit doordat het tijd kost om de campagne-onderdelen en contacten bij lokale afdelingen eigen te maken. Deze nieuwe rol op regioniveau biedt een kans om veel te leren van het voeren van een campagne, zowel op strategisch niveau als het canvassen op straat.

Benieuwd naar de precieze invulling van deze rol? Hiervoor is een profielschets opgesteld. De vacature staat open tot 26 april. Interesse? Stuur een korte motivatie naar Koen van Limbergen, regiobestuurslid Campagne & Communicatie. Ook voor vragen over deze positie neem je contact met hem op. Onderdeel van het selectieproces is een gesprek met twee regiobestuursleden, de fractievoorzitter en/of regionale talentencommissie.

Beeld: Jeroen Mooijman