Vertrouwenspersonen

Bij D66 vinden we het belangrijk dat iedereen zich veilig voelt binnen onze vereniging. Dit geldt landelijk, maar zeker ook regionaal. Daarom hebben wij vertrouwenspersonen waar je contact mee kunt opnemen.

Neem contact op

Is je iets overkomen, heb je vragen of wil je iets kwijt. Neem dan gerust contact op met een van onze vertrouwenspersonen.

We stellen ons hieronder aan je voor en je kunt daar ook onze contactgegevens vinden. We staan voor je klaar.

Marielle Hendriks


Sinds najaar 2023 ben ik samen met twee collega’s vertrouwenspersoon voor de regio Zuid-Holland. Ik ben 49 jaar, woon met mijn man en kinderen (19 en 21 jaar) in Delft en ben in het dagelijks leven directeur-bestuurder van het Erfgoedhuis Zuid-Holland, de ondersteunende organisatie voor erfgoed in deze provincie. Ik ben maatschappelijk betrokken, probeer zo bewust en gezond mogelijk te leven en zet mij in mijn werk in om cultuur en erfgoed voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te maken. En ook cultuur in de brede zin is belangrijk: de cultuur in organisaties. We bepalen en dragen die met elkaar. Daaraan bijdragen is de reden dat ik vertrouwenspersoon wilde worden. Heb je vragen, wil je je hart luchten of is er iets onprettigs gebeurd, dan kun je bij mij terecht. Neem contact op met mij of een van mijn collega’s en blijf er vooral niet te lang in je eentje mee rondlopen. Wat we met elkaar bespreken is volkomen vertrouwelijk en veilig.

Ange de Beer

De provincie Zuid-Holland is gebaat bij een open sfeer, waarin de leden respectvol met elkaar, met het regiobestuur en de Statenleden omgaan. Het is in mijn ogen essentieel om een vereniging voor iedereen te zijn. In de provincie Zuid-Holland wonen veel D66-ers! Ik, Ange de Beer, ben nu 23 jaar actief betrokken bij de Haagse afdeling. Als vrijwilliger zonder enige politieke ambitie. Gedurende mijn bestuursperiode van de Haagse afdeling, van 2016 – 2020, heb ik de afdeling, maar ook de provincie, beter leren kennen. Sinds mei 2021 ben ik vertrouwenspersoon van de Haagse afdeling. Samen met Rob en Mariëlle vorm ik het team Vertrouwenspersoon voor D66 Zuid Holland. Leden kunnen rekenen op mijn toegankelijkheid, integriteit, inzet, en levenservaring. 

Rob Boeijen


Als mens hanteer ik met het motto “Iedereen heeft recht op een veilige (werk)omgeving”
Mijn naam is Rob Boeijen, 59 jaar, woonachtig in Den Haag met Marina en dochter Kimberly.
In mijn rol als leidinggevende bedrijfsvoering en (team)coach in de GGZ ben ik regelmatig in aanraking gekomen met collega’s die zich onveilig voelden door ongewenste omgang en integriteitsproblematiek. Twee jaar geleden heb ik mij laten opleiden tot vertrouwenspersoon, en ben ik als zodanig actief naast mijn andere werkzaamheden.
Als lid van D66 sinds april 2021 deel ik de kernwaarden van vrijheid en diversiteit. Als uw vertrouwenspersoon bied ik een luisterend oor, help ik situaties te structureren en begeleid ik uw keuzes met oprechtheid en compassie. Al mijn gesprekken zijn strikt vertrouwelijk. Als uw (sociale) veiligheid in het geding is en u komt er niet uit met de direct betrokkenen dan kunt u gerust contact met mij opnemen.

Je kunt ons via bovenstaande contactgegevens bereiken. We staan voor je klaar.