Voorwoord Regiovoorzitter december

Onze inzet voor de Provinciale Statenverkiezingen is bekend. Op de Algemene Regiovergadering van 10 december stelden we samen ons verkiezingsprogramma vast. En eerder deze maand werd ook de Kandidatenlijst definitief. Ik ben trots op het vele werk dat hiervoor de afgelopen periode is verzet. Zo gaan we samen met voldoening de feestdagen in; klaar voor de campagne in het nieuwe jaar. Op naar een mooi resultaat!

Regiovergadering

Na een lange dag met stemmingen over meer dan zeventig amendementen en moties is het verkiezingsprogramma afgelopen weekend aangenomen. Ik kijk samen met de rest van de organisatie terug op een geslaagde ARV. We verwelkomden maarliest tachtig leden in Delft. Samen voerden we fijne gesprekken en goede discussies. Dank aan iedereen die hier aan bijgedragen heeft. Op dit moment worden de aangenomen amendementen verwerkt. Binnenkort wordt het definitieve verkiezingsprogramma gedeeld.

“Met dit programma tonen we lef en ambitie, laten zien dat het wel kan. D66 brengt de provincie weer in beweging!”

Laura Neijenhuis – Lijsttrekker D66 Zuid-Holland

Nieuwe penningmeester in het bestuur

Verder feliciteer ik Ralf Boland met zijn benoeming tot penningmeester in het regiobestuur. Helaas nemen we daardoor ook op op korte termijn afscheid van Rik van Woudenberg. Via deze weg wil ik hem alvast bedanken voor zijn tomeloze inzet over de afgelopen jaren. Als wethouder blijft hij actief in de politiek.

Doe mee met de campagne!

Nu de onze inzet voor de verkiezingen bekend is kijk ik samen met jullie vooruit naar onze campagne. Op de achtergrond is het campagneteam onder leiding van campagneleider Jop van der Pijl druk in de weer. Wil jij meehelpen aan het neerzetten van de beste campagne van D66 Zuid-Holland ooit? Meld je dan aan bij de WhatsApp-campagnegroep. Ook iedere donatie is welkom. Lees hier meer over wat we met jouw donatie kunnen doen en doneer.

Fijne feestdagen en tot op de nieuwjaarsborrel,

Lodi van Brussel
Regiovoorzitter