Kom naar onze zomerbarbecue

Aan het einde van de zomervakantie is het tijd voor onze altijd gezellige ledenbarbecue.  Op zondag 4 september komen we bij elkaar om vakantieverhalen uit te wisselen en het nieuwe politieke jaar in te luiden.
 

Carla Moonen, ons Eerste Kamerlid uit Brabant, en Paul van Meenen, ons Tweede Kamerlid voor o.a. onderwijs, zijn uitgenodigd om bij zomerbarbecue aan te sluiten. Beiden hebben zich onlangs aangemeld voor het lijsttrekkerschap voor de Eerste Kamerverkiezingen 2023. 
 
We zijn vanaf 16.00 uur van harte welkom bij Lars Brok (Herberg de Gouden Heuvel), Hoefpad 1, 5223 JK te ‘s-Hertogenbosch. Rond 17.30 uur steken we de barbecue aan. Ook vinden we het gezellig als je een introducé meeneemt. Schrijf jezelf (en je introducé) in voor 26 augustus, zodat we de juiste voorbereidingen kunnen treffen. Aanmelden kan via deze link.
 
Voor de barbecue vragen we een eigen bijdrage van € 10,00 per persoon. Het bedrag mag je overmaken naar rekeningnummer NL46RABO0132379686 t.n.v. D66 ‘s-Hertogenbosch. Wil je als omschrijving je naam en de tekst ‘BBQ’ vermelden?

P.S. Tot 29 augustus 12.00 uur is het mogelijk om kandidaten voor het lijsttrekkerschap van de Eerste Kamerfractie te ondersteunen in hun kandidaatstelling via MijnD66. Ondersteun Carla Moonen via deze link en/of Paul van Meenen via deze link