Nieuwjaarsreceptie

In het nieuwe jaar starten we meteen met goede voornemens. We zijn voor de nieuwjaarsreceptie van D66 Zuid-Holland te gast bij de afdeling Zoetermeer. De gezamenlijke borrel vindt plaats op zaterdagmiddag 13 januari van 15.30 tot 18.00 uur, in het Stadstheater van Zoetermeer. Zien we jou daar om samen het glas te heffen? 

Beeld: Eigen beeld

De nieuwjaarsborrel is hét moment om andere leden te leren kennen en bij te praten met bekenden. We blikken terug op een bewogen jaar met aandacht voor de afdeling Zoetermeer, regio en landelijke verkiezingen. Maar bovenal kijken we vooruit naar de Europese verkiezingen. Dit doen we met niemand minder dan onze lijstrekker Gerben-Jan Gerbrandy. Geheel in thema vindt er tijdens de borrel ook een Europa-pubquiz plaats. 

De gezamenlijke borrel vindt plaats op zaterdagmiddag 13 januari van 15.30 tot 18.00 uur, in het Stadstheater van Zoetermeer. De locatie is goed bereikbaar met het ov (tram) en auto (straatparkeren en parkeergarages). Vragen over de toegankelijkheid van de locatie? Stuur ons een mailtje. En is deze nieuwjaarsborrel jouw eerste D66 evenement? Stuur ons vooraf een berichtje zodat we je niet missen bij binnenkomst.