Word jij lid van ons campagne-team?

D66 Zuid-Holland is nog op zoek naar een aantal leden voor het campagneteam voor de Provinciale Statenverkiezingen in 2023. Zij vormen een onmisbare schakel in onze komende campagne!

Het campagneteam

Het campagneteam bestaat uit de campagneleider en 7 campagneteamleden. De campagneleider is verantwoordelijk voor de voorbereiding en aansturing van het campagneteam en coördineert (in overleg met het regiobestuur, de lijsttrekker en de fractie) de campagne. De 7 leden hebben ieder een eigen portefeuille waar zij verantwoordelijk voor zijn. Dit kunnen zij in overleg zelf vormgeven met bijvoorbeeld een ondersteunend team.

Portefeuilles

Als lid van het campagneteam kun je de verantwoordelijk nemen over één van onderstaande zeven portefeuilles. In de profielschets vind je meer informatie over deze portefeuilles. We zijn nog op zoek naar mensen voor de volgende functies:

  • Activiteiten
  • Communicatie
  • Kandidatenbegeleiding
  • Secretaris/Penningmeester
  • PA van de lijsttrekker

Enthousiast?

Stuur dan voor 30 september een e-mail met je motivatie naar lijsttrekker Laura Neijenhuis ([email protected]). Geef hierin duidelijk aan in welke rol je interesse hebt en vergeet niet je cv mee te sturen. Ook kun je bij Laura terecht voor vragen.