Help jij een mede-D66’er?

Het zal voor iedereen wel een beetje herkenbaar zijn; voor het eerst wordt je verkozen in een bestuurlijke of volksvertegenwoordigende rol voor of binnen D66, en je kan wel wat hulp of tips gebruiken voor in je nieuwe rol.
Daarvoor wil het regiobestuur buddy’s in gaan zetten.

Met het buddysysteem wil het regiobestuur iedereen de kans geven om op een laagdrempelige manier met ervaren leden in contact te komen om zo de weg te vinden binnen hun nieuwe rol. Dit kan zijn als volksvertegenwoordiger, maar ook als bestuurslid.
We zoeken D66’ers met ervaring als raadslid, commissielid, bestuursleden uit alle lagen, wethouder, statenlid of gedeputeerde, die als vrijwilliger een andere D66’er gaan helpen.

Deze vrijwilligers koppelen we aan leden die aan hebben gegeven graag een buddy te willen. Het maakt niet uit hoe lang je al actief bent, als je een buddy wil, kan je je melden.

Het traject is geheel vrijwillig en kan zolang duren en als beide partijen dit nodig vinden, ingevuld op een manier die bij jullie past. Diny de Kleer-Beverwijk neemt vanuit het regiobestuur de coördinerende rol op zich en is zelf ook beschikbaar als buddy.

Zowel vrijwilligers als mensen die een buddy zoeken kunnen zich bij haar melden door haar een e-mail te sturen. Bij een match krijgen beide bericht en wordt alleen het e-mailadres gedeeld. Het uitwisselen van eventuele verdere contactgegevens is aan beide partijen.