Team D66 ‘s-Hertogenbosch is er klaar voor

Ons team in ’s-Hertogenbosch bestaat uit zes raadsleden, een wethouder en een commissielid die het gezicht zijn van onze fractie.

Mike van der Geld is onze wethouder. Hij heeft de portefeuilles (duurzame) verstedelijking, Spoorzone, ruimtelijke ordening, energietransitie, cultuur en financiën.

René van den Kerkhof is onze fractievoorzitter en tevens voorzitter van het presidium. Mariève Craste richt zich naast vicefractievoorzitter op het sociaal domein, samen met commissielid Steven Elders. Onze raadsleden Bilal El Amraoui en Geert Verbruggen zetten zich in voor een groene, duurzame en bovenal ondernemende gemeente. Thijs van Rens en Vivian Muller-Laumans houden zich bezig met de fysieke omgeving, zoals mobiliteit en stedelijke transformatie.

Verder zijn we op zoek naar mensen die in onze steunfractie meedenken en meewerken om een beter ‘s-Hertogenbosch te realiseren voor onze inwoners. Spreekt dit jou aan? Neem dan vooral contact op met de fractie via [email protected].

De komende periode zal onze fractie zich gaan voorstellen aan jullie. Volg ons daarom op onze socialmediakanalen, dan mis je niets!

Facebook: https://lnkd.in/erE7DFQq
Instagram: https://lnkd.in/eDb3JzJz
Twitter: https://lnkd.in/epZBMeNi
LinkedIn: https://lnkd.in/evtQhsx3

Samen gaan wij er vier mooie jaren van maken. Met lef én ambitie!