Podcast D66: kathedralen bouwen (#5)

In de aanloop naar de verkiezingen heeft D66 ’s-Hertogenbosch een wekelijkse podcast gelanceerd. In deze podcastserie maken kiezers kennis met de D66-kandidaten en met andere maatschappelijk betrokken Bosschenaren.

De podcast wordt gepresenteerd door Sander van de Gevel, oud-Minister-President van de Oeteldonksche Club en tevens nummer 44 van de kandidatenlijst van D66. Iedere week gaat hij in gesprek met een kandidaat van de partij voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022. Waar willen zij nieuwe kathedralen voor bouwen? Wat zijn hun dromen voor de stad?

Sander: “De podcast heet niet voor niets ‘kathedralen bouwen met D66’. ’s-Hertogenbosch moet groots durven denken en doen. De kandidaten van D66 zijn gek op deze stad. Zien de mogelijkheden. Dat hebben ze de afgelopen jaren laten zien. Met respect voor het verleden en een visie op de toekomst. Vandaar dat we in de podcast ingaan op wie de kandidaten zijn en wat hen drijft, als ook de gezamenlijke passie en opgave die zij delen met de gast die ze hebben uitgenodigd.”

In de vierde aflevering spreekt Sander met Steven Elders (kandidaat-raadslid #7 voor D66) en Bart van Duijn (voorzitter van k.s.v. Gremio Unio). Een mooi gesprek over het nu en de toekomst en de waarde van studenten en jongeren in onze stad.

De podcast Kathedralen bouwen met D66 is te beluisteren via Spotify en SoundCloud.