D66, Juist nu!

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Met trots presenteer ik ons verkiezingsprogramma. D66 doet ertoe, juist nu. Ook voor de gemeente Leeuwarden. Wij willen dat iedereen gelijke kansen krijgt door goed onderwijs aan te bieden en mensen te begeleiden bij het vinden van werk. Met hulp voor wie dat nodig heeft.

Voor mij persoonlijk staat D66 voor hoop en optimisme; werken aan een betere toekomst. Niet alleen voor onszelf, maar vooral voor onze kinderen, de generatie van morgen. Wij willen de energie en de creativiteit van mensen gebruiken voor de uitdagingen die op ons af komen. D66 werkt met optimisme aan de toekomst.

Klimaatverandering, zeespiegelstijging en energietransitie; het zijn grote begrippen en daardoor voel ik mij soms klein. Wat kan ik doen? Wat kunt u doen? Wat kan de overheid doen?

In dit verkiezingsprogramma leest u over onze plannen, een realistische koers naar een duurzame gemeente. Waar het goed wonen en goed werken is. Waar iedereen de beste kansen krijgt. De grote opgaven vertalen wij in een realistische koers voor de langere termijn, met concrete stappen voor de komende vier jaar.

Stap voor stap werken wij aan de toekomst, doet u met ons mee?

Hilde Tjeerdema
Lijsttrekker

D66 Leeuwarden verkiezingsprogramma 2022 – 2026 (PDF).

Leeuwarden

D66 Leeuwarden - Goede zorg Beeld: D66 Leeuwarden