Verkiezingsboodschap

Beeld: –

Bij de online nieuwjaarsbijeenkomst van de gemeente Alblasserdam sprak Ramon Pardo een boodschap uit voor de gemeenteraadsverkiezingen. De tekst is hieronder te vinden en de video is hier terug te zien: https://www.facebook.com/dichtbijd66alblasserdam/videos/315214410611776/

D66 Alblasserdam doet ook in 2022 mee aan de lokale verkiezingen, en dat is nu belangrijker dan ooit, want wij denken dat het tijd is voor verandering.

In Alblasserdam zorgen we voor elkaar, dat ligt voor de hand. We zijn één gemeenschap, niet verschillende deel-gemeenschappen, en binnen die ene gemeenschap kijk je naar elkaar om. Voor D66 gaat het nog een stap verder. Iedere Alblasserdammer mag zijn wie hij is. We laten elkaar vrij in wie we zijn. Respect hebben voor elkaars overtuiging maar ook iemands geaardheid omarmen, dat is zorg dragen voor elkaar! Het is tijd dat Alblasserdam mee verandert met zijn tijd. D66 laat je vrij en laat je zeker niet vallen.

Inwoners en ondernemers mogen de komende 4 jaar veel van hun bestuurders verwachten. We willen allemaal ruimte om te wonen en te ondernemen. Maar er is meer! Het nieuwe gemeentebestuur zal de lijnen moeten uitzetten om ook over 30 jaar een zelfstandig, actief en groen dorp te zijn. Een dorp waar het fijn is om op te groeien, fijn om te wonen en oud te worden. Een dorp waar je succesvol kunt ondernemen. Maar ook een dorp waar we antwoorden hebben gevonden voor de grotere vraagstukken van vandaag. Waar we energiezuinig, milieubewust en duurzaam samenleven.

D66 gaat de uitdaging om te veranderen graag aan, met concrete plannen voor de komende 4 jaar, maar ook met een visie over hoe ons dorp er over 30 jaar uitziet. Samen met u maken we deze duurzame toekomst werkelijkheid.

Stem 14, 15 of 16 maart op D66 Alblasserdamvóór de verandering!