Wim Vos

Beeld: –

“Door mijn dertienjarig ervaring als raadslid en wethouder heb ik geleerd dat kennis en inzicht van het gemeentelijk niveau bijdragen aan het vervullen van een (adviserende) rol binnen allerlei andere maatschappelijke organisaties. Dat inzicht is het eenvoudigst te verkrijgen door je tussen en met de bevolking te bewegen. Dat heb ik na mijn politieke activiteiten ook uitgebreid gedaan. Met deze brede maatschappelijke en politiek-bestuurlijke ervaring ben ik opnieuw bereid om een club als D66 weer te helpen en te adviseren om er te zijn voor elke inwoner. Bij D66 is het geen kwestie van principiële beperkingen maar van volledige vrijheid van denken. Geen holle frases of breedsprakerig gedrag maar laten zien waar je voor staat en doen wat je belooft. Stemmen in maart is even nadenken en je verstand gebruiken!”

De onderste drie plekken op de D66-lijst worden ingenomen door ervaren voormalig bestuurders. Oud-raadslid Piet de Lange en twee oud-wethouders, Wim Vos en Elias Gijsen. Deze oud-bestuurders zijn sinds begin jaren 70 maatschappelijk actief voor ons dorp in vele verschillende rollen en zij hebben besloten om als lijstduwers op de lijst te staan.

Lijsttrekker Ramon Pardo zegt hierover: “Het is ons bij de laatste drie lokale verkiezingen niet gelukt deze oud-bestuurders op de lijst te krijgen. Dat ze dit nu wel doen tekent het belang van deze verkiezingen. Ook zij zijn overtuigd dat D66 lokaal een verschil kan maken voor het dorp. Na 12 jaar oppositie is D66 er klaar voor bestuurlijke verantwoordelijkheid te nemen. Het vertrouwen van deze oud-bestuurders is een welkome steun in de rug.”