Algemene Regiovergadering 10 december

Beeld: Theater de Veste

Op zaterdagmiddag 10 december vindt de algemene regiovergadering plaats. In Theater de Veste in Delft staan we stil bij de Provinciale Statenverkiezingen in maart, van het verkiezingsprogramma tot de campagneplannen. Het belooft een mooie en gezellige middag te worden waarvoor alle D66’ers uit Zuid-Holland zijn uitgenodigd.

Komende vergadering staat centraal het vaststellen van ons verkiezingsprogramma. Daarbij hoort voornamelijk de behandeling van de ingediende moties en amendementen. Daarnaast is er aandacht voor de komende campagne en is de kandidatenlijst tegen die tijd definitief. De regiovergadering is daarmee vooral een behandeling en bundeling van onze inzet komende verkiezingen.

Verder is blijft de regiovergadering natuurlijk een mooie kans om elkaar te kunnen ontmoeten en ervaringen uit de afdelingen en fracties met elkaar te delen. Na twee jaar van verschillende online regiovergaderingen is het fijn om elkaar weer te ontmoeten. Ieder lid uit Zuid-Holland is 10 december welkom: van nieuwe leden die nieuwsgierig zijn naar de eerstvolgende verkiezingen tot raadsleden en bestuurders met behoefte aan kennisdeling.

“10 december is belangrijk richting komende verkiezingen. We bepalen er samen met jou onze inzet”

Regiovoorzitter Lodi van Brussel

Programma

Onderstaand programma is onder voorbehoud en wordt op deze plek uiterlijk 29 november in definitieve vorm gedeeld.

 13.00 uur Inloop
 13.30 uur Algemene Regiovergadering
 14.00 uur Behandeling moties & amendementen programma
 15.30 uur Overige agendapunten, waaronder speeches
 16.30 uur Afronding en borrel
 18.00 uur Sluiting locatie

Vragen over het programma of de ARC? Stuur een mailtje naar Ivo.

Bereikbaarheid

Vesteplein 1 Delft

Theater de Veste ligt op 5 minuten loopafstand van station Delft, waar ook tramlijn 1 stopt (Den Haag/Delft). Diverse stads- en streekbussen stoppen bij de halte ‘Zuidpoort’ naast het theater. 
 
Met de auto is het theater goed bereikbaar vanaf de A13 afslag 9 Delft/Pijnacker (IKEA). Door de parkeerborden ‘Zuidpoort’ kom je uit bij de parkeergarage naast het theater (900 plaatsen).