Bram Vrouenraets

Beeld: Tim Ruigrok

Kandidaat nr. 8

  • 49 jaar
  • Capelle aan den IJssel


Mijn motivatie voor deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen is tweeledig: Ten eerste zou ik graag mijn bijdrage leveren aan het zowel kwalitatief als kwantitatief uitbouwen van D66 Capelle aan den IJssel zelf. Ten tweede lever ik graag de  komende raadsperiode een bijdrage aan de stabiliteit van de Capelse politiek in bredere zin. 
Sinds begin dit jaar ben ik bij D66 Capelle aan den IJssel betrokken als vrijwilliger (kascommissie en verkiezingscommissie). Ik heb de training Politiek Actief van de gemeente Capelle aan den IJssel gevolgd. De afgelopen maanden heb ik ook regelmatig fractievergaderingen bijgewoond en de gemeenteraadsvergaderingen online bijgewoond. 
Het lijkt mij fantastisch om de volgende stappen te gaan zetten met D66 onder de nieuwe bezielende leiding van Zinho. Ik denk met mijn werkervaring als fiscalist bij Deloitte en KPMG en mijn HR ervaring bij Havenbedrijf Rotterdam, Essent en nu dus Erasmus Universiteit Rotterdam over brede kennis bezit en impact kan maken op de Capelse politiek.
Naast D66 verricht ik werkzaamheden voor de Rotterdamse Stichting Everyday People. Een stichting die alledaagse mensen helpt.