Werkbezoek GGNet Eibergen


Op Dinsdag 8 oktober stond er een werkbezoek gepland voor de gemeenteraad van Berkelland op de locatie Eibergen Beschermd Wonen. Beschermd Wonen Eibergen is een voorziening waar 25 cliënten wonen. We werden meegenomen in verschillende processen van beschermd wonen en zorg, de ontwikkeling van de nieuwe locatie en GGNet als organisatie.


Bij binnenkomst werden we hartelijk ontvangen door de bewoners. We werden voorzien van een kopje koffie of thee, om vervolgens door dhr. Hovenkamp welkom te worden geheten.
In de introductie werden we meegenomen hoe GGNet werkt en de werkwijze op deze locatie. Met welke “Zorg” partners werken ze samen, en wat is toekomst van deze locatie. 


Huidige locatie Eibergen


Het huidige pand in Eibergen voldoet niet meer aan de huidige eisen en zijn bezig met een nieuw te realiseren wooncomplex in Borculo. Hierin werden we in een tijdlijn meegenomen in het gelopen traject, de hobbels en de toekomst.
Aansluitend kregen we een rondleiding door het pand waardoor we een goed beeld hebben gekregen van de woonvoorziening. We konden tijdens de rondleiding vragen stellen aan de bewoners en de zorgprofessional. 


Bedankt namens D66 Berkelland voor dit informatieve werkbezoek en de kennismaking met een Beschermde Woonvorm. 

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.