Han Boer

Han Boer - Beeld: d66 berkelland

Beroep: regiocoördinator

  • Neede

Bouwen aan een Berkelland waarin het goed wonen, werken en leven is, voor onszelf, maar ook voor de komende generaties. Dat was en is de drijfveer voor mij om politiek te bedrijven. Ik haal veel voldoening uit het concreet wat voor mensen, bedrijven en verenigingen kunnen betekenen. Dat is het mooie van gemeentepolitiek, het is dichtbij. Dat moet het ook blijven.

D66 wil graag samenwerken in en buiten de regio, maar geen nieuwe gemeentelijke herindeling. Berkelland heeft een mooie schaal om de uitdagingen van deze tijd aan te kunnen. De uitdagingen voor de komende periode liggen op het terrein van de woningmarkt. Er is door de krimpgedachte die het college veel te lang heeft vastgehouden nu een enorm gebrek aan zowel voor koop als huurwoningen. Maar ook thema’s als zorg, natuur, onze verenigingen en ons huishoudboekje dat u betaalt, hebben onze blijvende aandacht.

De politiek is voor en van de inwoners. Ik wil dan ook dat de politiek begrijpelijk blijft, rechtvaardig is en dat inwoners zoveel mogelijk bij de besluitvorming worden betrokken. In een Berkelland waarin iedereen kan meedoen. Hier wil ik mij graag voor inzetten.