D66 Tilburg zet vol in op verkeersveiligheid

Het maakt niet uit of je voetganger, fietser of automobilist bent: je wilt allemaal veilig op je bestemming aankomen en erop kunnen vertrouwen dat wegen, oversteekplaatsen en fietspaden veilig zijn. D66 Tilburg constateert echter dat er in onze gemeente nog te veel plekken zijn, waar de verkeersveiligheid niet op orde is en zet de komende periode vol in op verkeersveiligheid.

Onveilige verkeerssituaties melden

D66 Tilburg roept inwoners daarom op om onveilige verkeerssituaties te melden, zoals bewoners van de Boscheweg eerder dit jaar al deden. Na signalen over snelheidsovertredingen en ongelukken op de Boscheweg, stelde raadslid Sofia Schampers met Lokaal Tilburg vragen aan het Tilburgse college over de plaatselijk verkeersituatie. Helaas moet D66 constateren dat het college voorlopig geen aanleiding ziet om de Bosscheweg veiliger te maken. D66 Tilburg gaat er echter alles aan doen om de situatie opnieuw onder de aandacht van de wethouder te brengen.

Levensbelang

D66 Tilburg vindt het waarborgen van veiligheid op de weg van levensbelang en ziet hierin een belangrijke rol weggelegd voor de gemeente Tilburg. Uiteraard is verkeersveiligheid niet alleen een verantwoordelijkheid van de gemeente, maar ook een verantwoordelijkheid van de inwoners.

Wil je een onveilige verkeerssituatie melden? Stuur dan een mailtje naar [email protected].