Lidmaatschap wijzigen

Op deze pagina vind je alles over het wijzigen van je D66-lidmaatschap. Van het aanpassen van je e-mailvoorkeuren tot het actief worden in de afdeling of regio. Van je contributie aanpassen tot vragen over onze standpunten.

Dat kan altijd! In afdelingen, in regio’s en bij thema-afdelingen is altijd genoeg te doen. Voor jou een interessante manier om de politiek te leren kennen in al haar facetten.

Word bijvoorbeeld campaigner in de afdeling. Lid van een landelijke thema-afdeling. Of help met de organisatie van politieke cafés.

Wil weten welke mogelijkheden je afdeling of regio biedt om actief te worden? Ga naar MijnD66 en neem contact op met je afdeling via ‘wie is wie’.

Verhuisd? Wijzig dan snel je adres, zodat je geen belangrijke berichten van D66 mist én ingeschreven staat bij de juiste afdeling. Dit kan via MijnD66.

Wil je geen post meer ontvangen? Of je e-mailvoorkeuren aanpassen?

We proberen je via de e-mail zo goed mogelijk op de hoogte te houden van politieke actualiteit. Ook de afdeling (gemeente) en regio (provincie) proberen dat. Ook ontvang je een paar keer per jaar het ledenblad de Democraat per post. Het actueelste politieke nieuws vind je altijd op D66.nl/nieuws.

In MijnD66 kun je je onder ‘mijn profiel’ in- en uitschrijven voor specifieke mailings. Zo ontvang je alleen wat jij wilt.

Ben je nog geen lid van D66, maar wil je wel onze e-mailberichten ontvangen? Meld je dan onderaan deze pagina aan voor onze nieuwsbrief.

Is het financieel even minder gemakkelijk dan anders? Dan kun je lid blijven van D66 voor een lager contributiebedrag dan de minimale €5,50 per maand. Dit kan met een betalingsregeling.

Neem gerust contact op met de medewerkers van onze ledenadministratie via [email protected]. Zij helpen je graag verder.

Heb je een vraag over een van onze standpunten? Of politieke afwegingen van onze fracties? Neem dan contact op met onze politici. Op de website vind je hun e-mailadressen.

Weet je niet aan wie je de vraag wilt stellen? Stuur dan gerust een Whatsappje naar de Tweede Kamerfractie.

Regelmatig ontvangen we veel vragen over actualiteiten. Soms duurt het dan even voordat je een reactie ontvangt, maar vind je het antwoord op je vraag al op D66.nl/nieuws.

Als lid van D66 steun je de partij ook financieel. Bij D66 bepaal je zelf de hoogte van je contributie. Je kunt D66 natuurlijk altijd steunen door een hogere contributie te betalen.

Vaak kan dit fiscaal aantrekkelijk. D66 is namelijk een zogenaamde ANBI.

Op MijnD66 kun je je contributiebedrag aanpassen bij ‘mijn profiel’.

Ook kun je ons eenmalig steunen door een donatie te doen.

D66 heeft ook afdelingen in bijvoorbeeld Berlijn, Brussel, Londen, New York en Parijs. De overkoepelende afdeling ‘Regio Buitenland’ heeft met name ten doel Nederlanders die in het buitenland wonen te ondersteunen, te verbinden en hen een stem te geven binnen de vereniging.

Vragen? Neem dan contact op met secretaris Maartje Jansen via [email protected] of ga naar de website van D66 Buitenland.

Dat vinden we ontzettend jammer! Opzeggen van uw lidmaatschap gaat het snelst via het opzegformulier in MijnD66. Zo weten we gelijk dat jij het echt bent die het lidmaatschap opzegt en kunnen we leren van je opzegging.

Mocht dit niet lukken of ben je de inloggegevens bijvoorbeeld kwijt, dan kun je ook ook opzeggen met dit formulier. Door het formulier in te vullen kunnen wij leren van je opzegging. Eventuele politieke signalen dient als input voor onze fracties.

Als ook dat niet lukt kun je altijd mailen naar [email protected].

Ben je je wachtwoord vergeten? Klik dan hier.

Je gebruikersnaam vergeten? Neem dan contact op met de medewerkers van de ledenadministratie of, tijdens kantooruren, via telefoonnummer 070 – 3566066.

We zijn blij met iedere vorm van steun! Het kan zijn dat je ons wilt blijven steunen, maar dat je liever niet meer benaderd wordt om actief te worden, geen politiek nieuws wilt ontvangen of gebeld wilt worden door de afdeling.

Op MijnD66, bij ‘mijn profiel’ kun je deze voorkeuren aanpassen.

Dat kan! Neem gerust contact met ons op en we proberen je vraag zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.