Kim Verhaaf

LET OP: auteursrechten ontbreken. S.v.p. de auteursrechten invullen voor deze afbeelding before using it.

Kim Verhaaf (1978) is vice-voorzitter van het bestuur.

  • Zij/haar

Ik ben lid geworden van D66, omdat ik energie krijg van vooruitgang, van mensen die kritisch en constructief de dialoog aangaan en verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en anderen, vanuit eigen kracht en kwaliteiten.

Geboren in Seoul (1978), opgegroeid in Waddinxveen, ben ik in 2012 naar Amstelveen verhuisd vanuit Utrecht. Ik ben getrouwd met een Deense man. Wij zijn beiden geadopteerd uit Korea en samen hebben we twee kinderen. De keuze voor Amstelveen was snel gemaakt vanwege de praktische locatie (werk en privé) en de internationale omgeving. Momenteel werk ik als manager pensioenen bij Nationale-Nederlanden. We voelen ons dan ook helemaal thuis in Amstelveen.

Als bestuurslid zet ik me daarom graag in voor groei en ontwikkeling van D66 Amstelveen. Dit doe ik door leden te informeren, te blijven boeien en te betrekken en nieuwe leden aan te trekken om samen Amstelveen voor zoveel mogelijk inwoners leefbaar te houden en te blijven ontwikkelen. Hiervoor is een goede samenwerking tussen de fractie en het bestuur een belangrijke pijler.

Juist nu vind ik het belangrijk om een actieve bijdrage te leveren aan de partij om te zorgen dat we voortgang blijven creëren in de ontwikkeling en toekomst van Amstelveen. Omdat ik graag een omgeving wil creëren waarin jonge ouders hun talenten optimaal kunnen benutten en ontwikkelen zonder maatschappelijke druk om in deeltijd te werken. Ik vind dat we werkende ouders meer moeten faciliteren om een individuele keuze te maken hoe ze hun werk-privé leven organiseren.

Uitgangspunt voor mij is dat vrouwen in staat zijn om zelf de regie te nemen of te houden in hun leven. Financiële zelfredzaamheid en een goed onderwijssysteem zijn hiervoor belangrijke voorwaarden.

Lievelingsplek in je gemeente (en waarom?)

Welke kansen zie jij voor Amstelveen?

Wat zijn jouw doelen voor de komende vier jaar?