Michel Hulshof
(Nr. 8)

Michel Hulshof - Beeld: Vincent Cornelisse

Ik vind het belangrijk dat de politiek respect toont naar de bewoners toe door ook echt naar ze te luisteren en ze ook daadwerkelijk een stem te geven in de besluitvorming. Ik wil de stem van het volk meer laten doordringen binnen de gemeentelijke politiek.

  • 54 jaar
  • Elst

D66 is volgens mij dé partij die een ieder toestaat om zijn of haar idealen zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen zonder daarbij een ander ten laste te zijn.

Niet alleen kijken naar wat er in je omgeving gebeurd, maar indien je iets verwezenlijkt wil hebben dan moet je die wegen zodanig bewandelen dat je het ook werkelijk kan bewerkstelligen. Met andere woorden niet alleen toekijken maar actief meedoen.

Mijn grootste motivatie is het creëren van een gezonde leefomgeving. En deze komt niet vanzelf dus zal dit via politieke wegen gerealiseerd moeten worden.

Wat is je lievelingsplek in de gemeente?

Soms lekker wandelen in het buitengebied, maar ook leuk om in centrum te kijken naar andere mensen.

Welke kansen zie jij voor de gemeente?

Veel. Op gebied van energietransitie is er een mooie kans maar tevens ook een grote uitdaging. Verder het creëren van een veilige leefomgeving.

Wat betekent D66 voor jou?

Een partij die mij toestaat om idealen van een ieder zoveel mogelijk tot zijn recht te laten komen zonder daarbij een ander ten laste te zijn.

Wat zijn drie zaken die jij als raadslid wil veranderen?

  • Respect tonen naar de bewoners toe door ook echt naar ze te luisteren en ze ook daadwerkelijk een stem te geven in de besluitvormingen. Dus de stem van het volk meer laten doordringen binnen de gemeentelijke politiek.
  • een voortvarende aanpak van de energietransitie
  • Zorgen dat de bewoners ook duidelijk zien dat de gemeentepolitiek ook daadwerkelijk voor de inwoners zichtbaar is
  • creëren van een veilige leefomgeving

Wat is het laatste culturele event dat je hebt bezocht?

Ja dat is even geleden. Volgens mij was dat Lowlands in 2019 (Biddinghuizen)