Maarten Timmer

D66 in onze gemeente bestaat (uiteraard) uit meer mensen dan alleen die top vijf van onze lijst. Er zijn óók leden die de voorstellen en keuzes van D66 Gemeente Epe zo belangrijk vinden, dat ook zij zich aan onze lijst verbonden hebben. Elke vrijdag tot aan de gemeenteraadsverkiezingen stellen we hen aan je voor!

Mijn naam is Maarten Timmer, ben 24 jaar oud en een geboren/getogen trotste Vaassenaar.

Van kinds af aan voel ik mij thuis in onze prachtige, groene en gezellige gemeente Epe, een plek waar jong en oud samenleeft omringt door goed bereikbare steden. We mogen trots zijn op de gemeente waarin we leven, wonen en/of werken, ondanks het gevoel dat ons vertrouwen is geschonden in de lokale politiek.

D66 Gemeente Epe wil oprecht het vertrouwen terugwinnen van de inwoners in de gemeente. Wij zien kansen voor onze gemeente om (de mening van) haar inwoners in het algemeen en haar jongere inwoners in het bijzonder meer te betrekken bij de besluitvorming. Zodat we ons allemaal écht thuis gaan voelen in een gemeente waar we ons het prettigst voelen.

Ikzelf sta niet op een verkiesbare plaats, maar steun volledig onze top vijf verkiesbare kandidaten. Ik ben ervan overtuigd dat zij met hun gebundelde kennis, ervaring en ideeën in de lokale politiek, de komende vier raadsjaren zich proactief zullen inzetten voor hetgeen wat onze gemeente ten goede komt.

Beeld: Marcel Everts Fotografie