Blijf op de hoogte!

Door uw mailadres in te vullen en op "verstuur" te klikken geeft u ons toestemming om uw mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om u regelmatig updates te sturen. Hier kunt u meer vinden over hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

D66 Onderwijssymposium 2018

Zaterdag, 27 januari 2018 in Rotterdam

D66 en de Jonge Democraten pakken groots uit voor de jubileumeditie van het Onderwijssymposium. Met lokale onderwijssuccessen als thema van deze dag belooft het een evenement te worden dat u zeker niet wilt missen.

Bij het Onderwijssymposium vormen lokale onderwijsinitiatieven het uitgangspunt voor gesprekken rondom diversiteit, de rol van de docent, aansluiting op de arbeidsmarkt, onderwijsinnovatie, medezeggenschap en doorstroom binnen het onderwijs. Tijdens het symposium worden deelnemers geïnspireerd, kan kennis worden gedeeld, en gaat u actief aan de slag om uitdagingen in het onderwijs op te lossen. Of u nu docent, student, beleidsmaker, bestuurder of gewoon geïnteresseerd bent in onderwijs, het programma biedt voor ieder wat wils!

Voor meer informatie en aanmelden kunt u naar de website van het Onderwijssymposium: www.onderwijssymposium.nl. Het evenement is ook toegankelijk voor niet-leden, dus nodig gerust ook overige geïnteresseerden uit!

27 januari

11.00 uur

Thomas More Hogeschool
Stationssingel 80
3033 HJ Rotterdam