Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

Agenda

Conferentie Zuid Nederland

Zaterdag, 28 september 2019 in Eindhoven

Conferentie Zuid is een jaarlijks terugkerende bijeenkomst voor volksvertegenwoordigers, bestuurders en afdelingsbesturen die lid van D66 zijn.

Voor de provincies Zeeland, Limburg en Noord-Brabant worden informatiesessies, paneldiscussies en presentaties gegeven over actuele onderwerpen. Dit jaar zijn ook de Vlaamse politici van Open VLD weer uitgenodigd.

Naast Samen Leven, Gezonde Leefomgeving en Veiligheid is De Politieke Vereniging een hoofdthema op het evenement. Conferentie Zuid 2019 is niet exclusief voor kader of politici, iedereen is welkom! Wel is het programma toegespitst op actieve politici en verenigingsbestuurders.

Gedurende de dag zijn er meerdere workshops die parallel lopen. Uitnodigingen ontvangen de leden persoonlijk zodat geïnteresseerden zich gedurende de dag voor twee seminars kunnen inschrijven.

Voor de opening met oud JD-voorzitter Dennis van Driel verwachten we een speciale gast waarvan we de naam wij pas later bekend zullen maken. Om 15u vindt het slotwoord plaats door Minister Sigrid Kaag voor buitenlandse handel en ontwikkelingssamenwerking. In deze internationale setting zal zij uiteraard stil staan bij ons: Denk en Handel Internationaal.

Het hele programma kun je hier bekijken (PDF).

Bestel direct je ticket

28 september

Hele dag

Evoluon Eindhoven
Noord Brabantlaan 1A
5652 LA Eindhoven

Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48