Blijf op de hoogte

Kies zelf van welke thema's jij op de hoogte blijft en schrijf je in voor een van onze nieuwsbrieven. Je ontvangt dan altijd de laatste updates op basis van jouw interesses. Wil je ook via Whatsapp op de hoogte blijven? Meld je dan direct aan.

Door je e-mailadres in te vullen en op "aanmelden" te klikken geef je ons toestemming om je e-mailadres op te slaan. Dit gebruiken wij om je regelmatig updates te sturen. Hier kun je meer lezen over hoe we omgaan met jouw persoonsgegevens. Hier kun je alle voorkeuren wijzigen.

Steun ons en help Nederland vooruit

50 jaar D66

50jaar

 

In 2016 vierden we ons 50-jarig bestaan: van een prachtig fotoboek tot een driedaagse fietsestafette, en van een spannend debattoernooi tot het tweedaagse Jubileumcongres in de Amsterdamse RAI. Klik hier voor een feestelijk overzicht.

Congres 104 gemist? Klik hier voor het wrap-up-filmpje van ons verkiezings- en jubileumcongres op 29 en 30 oktober in de Amsterdamse RAI – de plek waar het eerste ledencongres van D’66 vijftig jaar geleden ook van start ging op 17 december 1966.

Klik hier voor een prachtige minidocu (8 minuten) waarin partijoprichters Erwin Nypels en Henk Gajentaan op zoek gaan naar het kunstwerk waar Hans van Mierlo op 18 december 1966 inklom om de 500 congresgangers toe te spreken na afloop van het eerste ledencongres in de RAI te Amsterdam.

Ter ere van haar 50-jarig bestaan heeft D66 een aantal bijzondere memorabilia laten maken en een mooi gebonden fotoboek uitgegeven: Een blijvend Appèl. 50 jaar Democraten 66. U kunt deze jubileumproducten bestellen via onze D66-webshop en onze boekenwebshop. Klik hier om alle jubileumproducten te bekijken.

Meer over het jubileumjaar en de geschiedenis van D66:

D66 jubileum beeldmerk rgb

Nu is het moment.

D66 zal altijd blijven strijden voor een vrije en open samenleving. Waarin het niet uitmaakt waar je vandaan komt, van wie je houdt of waar je in gelooft. Wij vechten voor respect voor elkaar. Voor tolerantie. En dat zullen we altijd blijven doen. Dit is het moment, meer dan ooit, om je uit te spreken. Steun het optimisme.

Word nu lid
Rob Jetten

Hi,
Heb je een vraag? Neem dan contact op met mijn collega's via WhatsApp of ga naar onze contactpagina.
Groet, Rob

Whatsapp ons 06 11 91 25 48