Nieuwe energie voor Waalwijk

Enthousiaste D66’ers gezocht!

Nieuwe energie voor Nederland. Met die slogan voeren we campagne voor de Tweede Kamerverkiezingen van 22 november. Die nieuwe energie hebben we ook in Waalwijk nodig: onze fractie in het bijzonder. Dit bericht is dan ook een oproep aan alle leden of D66-sympathisanten in onze gemeente om onze fractie te komen versterken.

Mocht de angst voor een volle agenda je nu nog tegenhouden: geen zorgen! We kunnen alle hulp gebruiken. Natuurlijk ben je welkom als nieuwe fractievolger (een rol die vergelijkbaar is met die van raadslid), maar we zijn ook blij als je een verloren uurtje wil steken in het bijhouden van onze site (het is hier nogal een dooie boel), onze social mediakanalen of mee wil denken tijdens fractievergaderingen. Daarnaast staan we te springen om mensen die willen helpen bij het organiseren van toffe campagneactiveiten of leuke events voor onze leden.

Denk je na het lezen van onze oproep: vet! Ik wil best wat doen? Neem contact met ons op (dat mag ook met een appje) en we spreken je snel. Voor meer informatie kun je terecht bij Hans (fractievoorzitter). Hans is te bereiken op 06-34018784