D66 Leden geven groen licht voor contouren verkiezingsprogramma

D66 Leden van Oisterwijk en Haaren kwamen woensdagavond in Trefcentrum De Bunders bijeen.

Waar de vergadering tot de pauze ging over procedures, kwam de energie echt los toen de D66 programmacommissie een presentatie gaf van hetgeen ze had opgehaald. Lijsttrekker Jan van Ginneken spreekt van ”een constructieve avond, met veel optimisme en geweldige ideeën. We voelen de steun van onze leden en samen met hen zal deze zomer worden gebruikt om de inhoud van het verkiezingsprogramma verder uit te werken”.

Ook duo-lijsttrekker Sharon Kroon was erg blij met de feedback en aanscherping die de leden inbrachten: “De betrokkenheid van onze leden en hun input geeft veel energie en vertrouwen richting de komende campagnetijd en de verkiezingen in november”.

Daarnaast gebruikte Margriet Ooms de avond om haar vertrek als interim voorzitter aan te kondigen: “Met trots op wat we als afdeling hebben bereikt, ben blij dat het Regiobestuur D66 Brabant mijn bestuurstaken overneemt. Zo kan ik me gaan concentreren op mijn rol als kandidaat raadslid. Ik heb veel zin om met de programma- en met de campagnecommissie verder aan de slag te gaan”.