Contact met D66

Contact met de fractie

Wij praten graag met inwoners van Oisterwijk, Moergestel, Haaren en Heukelom, ook als ze geen D66 hebben gestemd, D66 Oisterwijk is er voor álle Oisterwijkers.

Een volledig overzicht van de raadsleden, hun portefeuilles en contactgegevens kunt u hier vinden.

Contact met het bestuur

Voor vragen over de afdeling kunt u contact opnemen met het bestuur via [email protected].

Actief worden voor D66 Oisterwijk

Ben je al lid en benieuwd hoe jij je steentje kan bijdragen? Je kunt actief worden op een manier die jou aanspreekt. Schuif eens aan bij een fractieoverleg elke maandagavond vanaf 19.30 uur. We vertellen je graag wat we doen en hoe je kunt helpen! Neem contact op via [email protected].

Wil je iets vragen of opmerken over onze partij of wat er in Oisterwijk, Moergestel, Heukelom of Haaren speelt? Graag ontvangen we uw bericht via [email protected].

Volg ons op social media

Volg ons voor updates ook op FacebookInstagramTwitter en LinkedIn.

Landelijk Bureau D66

Het Landelijk Bureau is verantwoordelijk voor de organisatorische kant van de partij en voert vele taken uit die noodzakelijk zijn voor het functioneren van D66. Zij treedt dienstverlenend op voor de leden, afdelingen en regio’s en is verantwoordelijk voor alle verenigingszaken. Op het Landelijk Bureau werken ongeveer 30 mensen die bij de partij in dienst zijn. In campagnetijd worden extra medewerkers ingezet.

Bezoek- en postadres
Landelijk Bureau D66
Lange Houtstraat 11
2511 CV Den Haag

Telefoonnummer
070-3566066