Annelou van Egmond opnieuw verkozen tot Vice-President van de ALDE Party

Annelou van Egmond is verkozen tot Vice-President van ALDE. Beeld: ALDE

Vandaag is Annelou van Egmond herkozen tot Vice-President van de ALDE Party. Komende twee jaar laat zij haar stem horen in het ALDE Bureau en neemt Annelou beslissingen over het beleid van de ALDE Party.

ALDE Congres in Dublin

Europese liberale partijen kwamen afgelopen week tijdens het ALDE Congres in Dublin samen. Zij spraken daar over de koers van de ALDE Party op weg naar de Europese verkiezingen in 2024. Op de agenda stonden actuele onderwerpen als defensie, klimaat en de toekomst van Europa. De D66 delegatie heeft Annelou’s kandidatuur voor het bestuur met enthousiasme en succes onder de aandacht gebracht.

Felicitaties

We feliciteren Annelou met haar succesvolle verkiezingen. We zijn ervan overtuigd dat jij het progressieve geluid van D66 helder laat horen in het ALDE Bureau.

Over Annelou van Egmond

In verschillende rollen is Annelou van Egmond al jarenlang betrokken bij het versterken van het sociaal-liberalisme in Nederland en Europa. Eerder was zij Landelijk Bestuurslid Campagne en Communicatie van D66. De afgelopen jaren werkte ze als Vice-President van ALDE al veel Europese liberalen verkiezingen winnen.