Serhat Özaşik

Serhat Özaşık - Beeld: D66

Sinds mijn studietijd zet ik mijzelf graag in voor vrijwilligersorganisaties t.b.v. van onze maatschappij. Het begon lokaal in Arnhem waar ik een huiswerkbegeleidingsinstituut coördineerde voor met name kinderen met een achterstand op de basisschool en het voortgezet onderwijs. Hiernaast hadden we excellentieprogramma’s zoals robotica voor kinderen die zich verder wilden ontwikkelen. Daarnaast heb ik me ingezet voor verschillende ANBI’s middels het verzorgen van de financiële administratie en het vrijwillige besturen te ondersteunen.

  • 34 jaar
  • Arnhem

In de afgelopen vijf jaar heb ik de kans gekregen om met veel passie mijzelf in te zetten voor ons regiobestuur in Gelderland. Hier heb ik kunnen bijdragen aan twee campagnes, veel bestuurswisselingen doorgestaan en gebouwd aan een goed functionerend regiobestuur.

D66 is voor mij de partij waar ik mezelf kan zijn en vanuit mijn eigen normen en waarden kan bijdragen aan een duurzame en harmonieuze samenleving waarin we streven naar gelijke kansen voor iedereen. In het dagelijkse leven werk ik als accountant bij een big-four organisatie, waardoor ik een beetje affiniteit met cijfers heb. De opgedane kennis, expertise en enthousiasme wil ik graag voortzetten voor onze partij binnen het landelijke bestuur.

We hebben te maken met een aantal uitdagingen als partij, waar ik samen met het Landelijk Bureau en het bestuur wil werken om een aantal scenario’s uit te werken en ervoor te zorgen dat we straks met volle enthousiasme campagne kunnen voeren en verder bij te dragen aan de groei van onze partij.