Doe mee met de verkiezingscampagne in Lingewaard

Woensdag 22 november zijn de Tweede Kamerverkiezingen. Dat betekent campagne voeren! Je kunt meedoen met de verkiezingscampagne in Lingewaard. En leer de bevlogen D66’ers in onze gemeente kennen. Help flyers bezorgen of flyers uitdelen op de markt. Je hoeft geen lid te zijn van D66. Iedereen is welkom.

Nieuwe energie voor Nederland

Op 17 maart 2020 werd D66 mede dankzij jou de tweede partij van Nederland. Maar liefst 1,5 miljoen mensen stemden D66. Goed voor 24 zetels. De beste uitslag voor D66 ooit. Ook dit jaar gaan we er weer alles aan doen om ervoor te zorgen dat steeds meer mensen onze optimistische boodschap omarmen. Voor een land waarin we iedereen vrij laten, maar we niemand laten vallen. Jij kunt meedoen.

Beeld: Brandon Brom

Meehelpen in Lingewaard

We bezorgen flyers en voeren gesprekken op de markt in Huissen en Bemmel. Ook jij kunt meedoen in deze campagne. Jouw hulp en steun zijn onmisbaar. 

Aan het begin lijkt het misschien spannend om zomaar met mensen te praten over politiek, maar dat went snel. Bovendien doe je het nooit alleen, maar met een groep D66’ers samen. Flyers bezorgen is een leuke, gezonde en gezellige activiteit. Je leert andere D66’ers in je gemeente kennen.

Meld je aan via [email protected].

Meehelpen via sociale media

Naast onze straatcampagne is onze online campagne onmisbaar. Reageer op onze berichten op sociale media, like onze berichten en deel ze met je vrienden door hen te taggen. Zo laten we iedereen zien waar wij voor staan.