Martijn Coenen

Martijn Coenen - Beeld: Vincent Cornelissen

“Om echt wat te kunnen doen en bereiken voor de inwoners van Lingewaard wil ik heel graag op de plaats zijn waar besluiten kritisch worden beoordeeld: Onze gemeenteraad.”

  • 43 jaar
  • Rotterdam
  • Huissen

Bekijk de video op Youtube

Beeld: Tessa Evers

Loovelden in Huissen is een heerlijke wijk om in te wonen en dat doe ik met veel plezier, maar de mooiste plek is toch wel Fort Pannerden. Lekker in de natuur, in de historie en een prachtig uitzicht.

Onze gemeente is een prachtige plek voor service- en dienstverlenende bedrijven gelegen tussen twee grote steden, een unieke uitvalsbasis. Om te wonen in een fijne omgeving, met groen en veel culturele mogelijkheden. Met goede zorg voor jong en oud. Dit moeten we als gemeente ondersteunen en faciliteren.

Laat iedereen zijn wie hij/zij/hen wil zijn. Bemoei je niet met zaken die de persoon aan gaan en laat de keuzes voor het leven bij de persoon zelf. Laat ondernemers doen waar ze goed in zijn en beperk ze niet met onnodige zaken.

Echter, bescherm ieder die dat nodig heeft. Met goede en betaalbare zorg, met bescherming tegen discriminatie of tegen criminele activiteiten. Wetenschap en democratie staan hoog op de lijst. Ik ben een Sociaal Liberaal.

Eerlijk gezegd lees ik heel weinig boeken. Ik ben opgegroeid in de digitale wereld van beeld en geluid, en programmeercode. Als ik dan toch terugdenk aan wat ik graag las, dan zijn het boeken van Dan Brown. Fictie en wetenschap.

Under The Milky Way 2021 in Huissen! Hier ga ik elk jaar naar toe. Een echt festival op Lingewaardse bodem. En in de afgelopen twee jaar een van de weinige festivals die ook door konden gaan. Een festival waar Lingewaard trots op mag zijn!