Maak kennis met Jacques!

Nog 30 dagen tot de gemeenteraadsverkiezingen! Maak deze week kennis met Jacques Eding, onze nr. 5 op de lijst.

Veiliger Nederland

Jacques stelt zich kandidaat omdat hij een persoonlijke missie heeft. Hij wil Nederland veiliger maken. Dat doet hij in zijn werk, door het geven van trainingen en in zijn nevenactiviteiten en hopelijk straks ook als lid van de gemeenteraad.

“Een veilige samenleving bestaat voor mij uit een veilige woonomgeving, een veilig thuis en ook een veilige omgeving waarin iedereen mag zijn wie hij/zij/die is of wil zijn en waarin we niemand laten vallen.”

Jacques Eding

Informatiebeveiliging en gegevensbescherming

De keuze voor D66 is voor hem logisch. Gelijke kansen voor iedereen. Dat spreekt hem erg aan. In het dagelijkse leven houdt Jacques zich bezig met informatiebeveiliging en gegevensbescherming bij de overheid en semi-overheid. Bij D66 staat informatieveiligheid, privacy en het bevorderen van digitale veiligheid al jaren hoog op de agenda. Ook in IJsselstein is dit een aandachtspunt voor de komende periode.

Verkiezingsprogramma

Jacques is al jaren betrokken bij D66. Als lid van de commissie heeft hij meegeschreven aan het verkiezingsprogramma 2022-2026. Jacques is getrouwd en woont in Zenderpark. Naast zijn werk in de informatiebeveiliging houdt hij zich in zijn vrije tijd graag bezig met lezen, digitale technieken en natuurlijk af en toe een bingewatch.

Jacques Eding Beeld: Loranne van der Zalm