Contact met D66 in IJsselstein

Vragen over politieke standpunten

Heb je een vraag over een van onze standpunten, ideeën en plannen? Of wil je weten wat D66 IJsselstein vindt van actuele gebeurtenissen in IJsselstein? Op onze website vind je al onze standpunten. Voor vragen over de afdeling en haar activiteiten kunt u altijd mailen met de D66-fractie in de gemeenteraad van IJsselstein:

Vragen over de afdeling

Het bestuur is verantwoordelijk voor het goed functioneren van de afdeling in al haar facetten. Dat doet zij voor D66 in de gemeenten IJsselstein en Lopik. De rol van het bestuur is vooral organisatorisch en niet politiek van aard. Voor vragen over de afdeling en haar activiteiten kan je altijd mailen:

Vragen over je lidmaatschap

Wil je lid worden van D66? Je contributie-tarief aanpassen of je lidmaatschap wijzigen. Ga naar ‘Mijn Profiel’ op MijnD66. Lukt het niet om in te loggen, stuur gerust een e-mail.

Andere vraag

Heb je een andere vraag? Of wil je iets meer te weten komen? Neem dan gerust contact met ons op via een van de onderstaande kanalen.

Sociale media
Stuur ons een bericht op sociale media. Via Instagram, Facebook, Twitter en YouTube zijn we via persoonlijke berichten ook bereikbaar.

E-mail met onze politici in IJsselstein
Je kunt je vragen ook altijd stellen aan onze politici. Hier vind je hun mailadressen.