Massimiliano Simbula

Massimiliano Simbula - Beeld: Marijn Star

Maak kennis met Max

  • 25 jaar
  • Harderwijk
  • Harderwijk, Binnenstad

In mijn ogen moet je handelen naar hetgeen waar je voor staat. Ik heb Harderwijk zien veranderen en groeien in de afgelopen jaren en zou de stad graag zien uitgroeien naar een plek voor iedereen met een prachtige historische allure. Er is altijd ruimte voor verbetering, en daar wil ik graag aan bijdragen door mij kandidaat te stellen voor deze verkiezingen.

Welke kansen zie jij voor je gemeente?

De stad krijgt langzaamaan haar allure terug en wordt tegelijkertijd een mooie thuishaven voor iedereen. Ik zie voor Harderwijk een kans om te groeien op het gebied van wonen, inclusiviteit en cultuur. Laten we zorgen voor een stad voor iedereen, waar iedereen terecht kan en zichzelf op welke manier dan ook kan uiten!

Lievelingsplek in Harderwijk?

Lastige keuze. Ik twijfel tussen de Wijde Wellen en het Cresentpark. In het park heb je uitgebreid de mogelijkheid heerlijk uit te waaien en te wandelen, even je verstand op nul. De Wijde Wellen zijn een prachtig verlengde van de Boulevard en het Plantagepark en een mooie invulling van de Stille Wei. Vooral in de zomer een prachtige plek om te genieten van het weer en de mensen om je heen!

Wat betekent D66 (Harderwijk) voor jou?

D66 Harderwijk betekent voor mij het openen van de deur naar een Harderwijk dat steeds beter wordt. Een partij die lastige onderwerpen op tafel brengt, bespreekbaar maakt en (samen of alleen) probeert aan te pakken. D66 Harderwijk betekent voor mij vooruitgang in plaats van stilstaan.

Popronde Harderwijk! Fantastisch om te zien hoe een aantal van culturele locaties een walhalla zijn voor (opkomende) artiesten. Heerlijk om een middag lang te genieten van muziek die ik nog niet ken, en dat in mijn eigen stad!

Mensen die hier niet vandaan komen associëren Harderwijk vaak met niet meer dan het Dolfinarium, tot ze de stad in stappen. Een stad, centraal gelegen, met cultuur, natuur, moderne ontwikkelingen maar ook een vergaande geschiedenis. Ik ben trots om hier te wonen, omdat zo een kleine stad zoveel bij haar draagt.

Lekker koken, heerlijk eten, fanatiek sporten en met mijn dierbare vrienden op het terras te genieten van de stad en elkaar!