Daan Smit

Daan Smit - Beeld: Anne Brassien

Maak kennis met Daan

  • 44 jaar
  • Haarlem
  • Harderwijk, Drielanden

Lievelingsplek in Harderwijk?

Er zijn veel mooie en leuke plekken. Harderwijk heeft veel te bieden. Onder andere een historisch centrum, strand & water, bosgebieden, landschappen, een verscheidenheid aan woonwijken, veel mooie sportcomplexen, goede uitgaaangsgelegenheden en leuke evenementen.

Ik fiets of loop graag langs het meer. Op het nieuwe wandelpad langs het Zeepad van het Crescentpark naar De Wijde Wellen, met daartussen de verschillende kleine strandjes.

Wat doe je graag in je vrije tijd?

Zaalvoetbal, met het gezin op pad gaan en met vrienden afspreken. Of even niets. Dat is ook wel eens lekker. Filmpje kijken met een wijntje erbij, muziek luisteren, wandelen of ergens in Harderwijk/Hierden wat eten of drinken.

Waarom stel jij je kandidaat voor de verkiezingen?

D66 Harderwijk is de afgelopen twee gemeenteraadsverkiezingen gegroeid. In aantal raadszetels, in ledenaantal en in het aantal actieve leden. Met mijn plek op de kieslijst wil ik een bijdrage leveren aan de verdere groei van D66 in Harderwijk. Met meer zetels in de gemeenteraad krijgt D66 meer mogelijkheden om haar verkiezingsprogramma te verwezenlijken. Zeker als D66 gaat deelnemen aan het college. Wat mij betreft gaan we daar voor!