Marijn Star

Marijn Star - Beeld: Anne Brassien

Maak kennis met Marijn

  • 27 jaar
  • Harderwijk
  • Harderwijk, Slingerbos

Waarom stel jij je kandidaat voor de verkiezingen?

Ik wil me graag inzetten om de potentie die we als stad Harderwijk hebben flink te gaan benutten & Harderwijk een progressievere stad te maken waar een plek is voor iedereen.

Lievelingsplek in Harderwijk?

De boulevard, deze plek is de laatste jaren flink aangepakt en is echt gaan leven. Die koers moeten we doorzetten om Harderwijk weer te laten bruisen. Op toeristisch en cultureel gebied.

Welke kansen zie jij voor je gemeente?

Harderwijk is een aantrekkelijke stad om in te wonen. Het probleem is dat we ook in Harderwijk kampen met woningschaarste, net zoals in veel andere steden. Door creatieve oplossingen kunnen we dit probleem aanpakken. Hier wil ik me graag voor inzetten, ook omdat dit een probleem is waarin ik zelf lange tijd heb gezeten.

Vanuit mijn werk als cameraman kijk ik graag films en series. Ook mountainbike ik graag in de bossen van Harderwijk. Daarnaast vind ik koken erg leuk en spreek ik graag met vrienden af op de mooie terrassen die we hebben in Harderwijk. Op een zomerse vrijdagavond zit ik het liefste bij Walhalla, kijkend naar de ondergaande zon en een lekker glas bier.