Letty Demmers

Beeld: Bron: Twitter Letty Demmers

Letty Demmers heeft ondertussen een grote staat van dienst in de lokale politiek. Toen de fractie van D66 Bergen op Zoom op haar een beroep deed voor de kieslijst was ze daar zeker toe bereid!

  • 71 jaar
  • Bergen op Zoom
  • Zij/haar

32 jaar geleden, in 1990, mocht ik voor het eerst zitting nemen in de oude raadsbanken van het stadhuis. Nu in 2022, met steun van veel kiezers, heb ik de eer om wederom raadslid in Bergen op Zoom te zijn. Sinds 1976 woon ik in Bergen op Zoom, met een onderbreking van 12 jaar vanwege burgemeestersposten. Ad en ik hebben 3 kinderen en 6 kleinkinderen.

Het mooie Bergen op Zoom

Bergen op Zoom, schitterend gelegen. Begrenst door water, bossen en poldergebied. Een stad van stoet en spel. Met inwoners die van hun stad houden. Maar daarbij wel door de gemeente gefaciliteerd moeten worden. Dat verdienen ze. Maar ook de gemeentelijke organisatie, die daarvoor zorg draagt, verdient aandacht en respect. Met name van de politiek. Besturen is niet het geven van opdrachten en afrekenen. Besturen is : verbinden vanuit vertrouwen. Dan kun je samen doelen bereiken die Bergen op Zoom die glans geeft die het verdient.