Beeld: D66

Als lid van D66 in de provincie Utrecht heb je toegang tot de Utrechtse opleidingsprogramma’s. Zo kun je ontdekken wat de politiek inhoudt, en welke rol jij in kan nemen. We bieden je ook begeleiding als je politicus wilt worden. Of dat nu lokaal, regionaal, landelijk, of in Europa is.

Op deze webpagina vind je alle nodige informatie over ons aanbod en onze aanpak. We hebben drie jaarlijkse programma’s: een debattrainingscyclus van D-loquentia, de masterclass, en de Utrechtse talentenklas.

Masterclass

Twee keer per jaar organiseert de masterclasscommissie een reeks bijeenkomsten, waar zowel inhoudelijke thema’s als vaardigheidstrainingen aan bod komen. Als je meedoet aan de Masterclass krijg je ‘les’ van deskundigen en politieke zwaargewichten. Ben je geïnteresseerd in politiek en in D66 in het bijzonder? Dan is de Masterclass iets voor jou!

D-Loquentia

D-Loquentia is de debatclub van D66 Utrecht, en zij organiseert trainingen, workshops en toernooien op het gebied van debatteren. Op de hoogte blijven van wat D-Loquentia organiseert? Neem contact op via [email protected].

Utrechtse
Talentenklas

De Utrechtse Talentenklas heeft als doel om via een uitgebreid programma onze Utrechtse talenten op te leiden tot politicus met de
nadruk op lokale en regionale politiek. Bovendien gaat het programma gepaard met een eigen mentoringssysteem waarin je altijd
terecht kunt voor nauwe begeleiding en advies.

Talenten-
spreekuur

Daarnaast bieden we individuele coaching aan. Vrijwel wekelijks houden we een talentenspreekuur. Tijdens dit moment kun je vertrouwelijk je ambities met onze talentenscout bespreken. Ook kun je samen gaan werken aan een traject om jouw ambities binnen D66 waar te maken.