Timo Otten

Timo Otten - Beeld: Robin Sommers


Ik heb politiek altijd interessant gevonden, maar voelde me tot nu toe nooit ergens thuis genoeg om een duurzame verbintenis met een politieke fractie aan te gaan. In 2019 ben ik met mijn gezin verhuisd van Arnhem naar de gemeente Montferland. Wij wilden onze zoon graag dezelfde rustige en waardevolle opvoeding en omgeving bieden als de kindjaren die mijn vrouw hier in de regio had meegemaakt. We genieten enorm van het dorp en de omgeving en voelen ons erg welkom. Daarom vond ik het tijd om iets terug te doen voor de maatschappij en mijn interesse in de politiek om te zetten in lidmaatschap van D66.

  • 36 jaar
  • Beek
  • Hij/hem

D66 is voor mij dé fractie waarin ik me thuis voel en waarvan thema’s als klimaat, huisvestingsbeleid, zorg en gezondheid, veiligheid, en een betrouwbare en gezonde overheid het dichtst aansluiten bij wat ik belangrijk vind. Binnen de politiek heb ik de mogelijkheid om hierover mee te praten op dé plek waar ik in Montferland de meeste impact kan hebben, namelijk namens D66 in de gemeenteraad! 

Politiek is voor mij niet een podium om aan tegenstellingen vast te houden, maar vooral een plek waar ik hoop met een gezonde kritische blik en een respectvolle discussie het best mogelijke voor de inwoners van Montferland te bereiken. Het verbeteren van de samenwerking binnen de gemeenteraad van Montferland is een uitdaging. Een goed werkende gemeenteraad is essentieel voor het goed functioneren van de gemeente Montferland. We zitten hier niet voor onszelf, maar voor de inwoners.

Ik kom graag in het Bergherbos en met mijn zoon bij de natuurspeeltuin bij ’t Peeske. Dat zijn voor mij dé plekken waar ik tot rust kom en kan genieten van de mooie Montferlandse natuur.