Vrij van zorgen over zorg

en vrije samenleving begint bij een goede gezondheid. Als je niet gezond bent, dan word je zoveel mogelijk geholpen, zodat ook jij zoveel mogelijk vrij kunt zijn. Beeld: iStock

Een vrije samenleving begint bij een goede gezondheid. Als je niet gezond bent, dan word je zoveel mogelijk geholpen, zodat ook jij zoveel mogelijk vrij kunt zijn. Door de coronacrisis beseffen we meer dan ooit: goede, toegankelijke en betaalbare zorg is letterlijk van levensbelang.

Als je zorg nodig hebt, en je omgeving kan je niet ondersteunen, dan moet de gemeente er voor je zijn. Met zorg van goede kwaliteit. We maken dus keuzes voor goede zorg voor iedereen.

Wat ons betreft werken we aan een gemeente Losser die de zorg voor jong en oud goed heeft georganiseerd. De lijntjes zijn kort, en goede zorg wordt op tijd gegeven.

Gezondheid is meer dan alleen ‘niet ziek zijn’. Schone lucht, goed werk, voldoende sporten en geestelijke gezondheid zijn het startpunt van een gezond leven. Voorkomen dat mensen ziek worden is ten slotte het beste medicijn voor een vrije samenleving. We zetten maximaal in op preventie.

Je bent pas vrij als iedereen dat is. D66 Losser gelooft in gelijke kansen voor iedereen en hulp voor wie het nodig heeft.