Meedoen in de campagne in de gemeente Losser

Campagnevoeren zorgt ervoor dat steeds meer mensen onze optimistische boodschap omarmen. Beeld: Jeroen Mooijman

Meer dan ooit is jouw inzet nodig. Op 14, 15 en 16 maart 2022 zijn de gemeenteraadsverkiezingen. Afgelopen jaar werd D66 in Nederland mede dankzij jou de tweede partij van Nederland. Nu gaan we door met het voeren van campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Campagnevoeren zorgt ervoor dat steeds meer mensen onze optimistische boodschap omarmen. Voor een land waarin we iedereen vrij laten, maar we niemand laten vallen. Jij kunt meedoen.

Onze campagne is gebouwd op vrijwilligers. We gaan de deuren langs en voeren gesprekken op straat. Zo luisteren we naar de ideeën van mensen, luisteren we naar zorgen van mensen en vertellen we over onze plannen.

Ook jij kunt meedoen in deze campagne. De ambitie voor Losser is groot. Jouw hulp en steun daarbij is onmisbaar. Aan het begin lijkt het misschien spannend om zomaar met mensen te praten over politiek, maar dat went onwijs snel. Bovendien doe je het nooit alleen, maar met een groep D66’ers samen. Via het ledenportaal MijnD66 kun je je aanmelden als vrijwilliger voor jouw afdeling.

Naast onze straatcampagne is onze online campagne onmisbaar. Reageer onze onze berichten op sociale media, like onze berichten en deel ze met je vrienden door hen te taggen. Zo laten we iedereen zien waar wij voor staan.