Léon Dekkers langer afwezig als raadslid

Léon Dekkers zal na de zomer nog niet terugkeren als raadslid. Brandon Brom blijft Léon vervangen.

Brief aan de raad

In april heb ik het besluit moeten nemen tijdelijk een stap terug te maken in mijn baan en daarnaast in mijn rol als raadslid. Die rol in de raad van Lingewaard is voor mij heel belangrijk. Ik geloof oprecht in onze democratische volksvertegenwoordiging en de kansen die daar liggen om deze mooie gemeente steeds weer iets beter te maken. Die positie vraagt echter naast passie, toewijding en plezier ook veel energie.

Door thuis weer langzaam op adem te komen merk ik dat ik steeds weer iets meer tot rust kan komen. Ik merk helaas ook dat ik nog niet daar ben waar ik zou moeten en willen zijn. Ik heb deze week in overleg met de fractie van D66 goed over gesproken. De conclusie van deze gesprekken is dat ik ga verzoeken mijn ziekteverlof als raadslid te verlengen. Ik kan simpelweg nog niet de inzet garanderen die nodig is voor het raadslidmaatschap.

Na de zomervakantie zal ik op de achtergrond Corrie Dolmans en mijn vervanger, Brandon Brom weer met veel plezier bijstaan om zo weer steeds meer klaar te zijn voor mijn terugkeer in de raad.

Brandon heeft zich bewezen als een geweldige vervanger en wil graag nog een paar maanden door. Zijn inzet en enthousiasme zorgen er voor dat ik me in alle rust kan richten op mijn verdere herstel.
Graag wil ik bij deze ook iedereen bedanken voor alle leuke en warme reacties, bloemen, kaarten, steun en vooral begrip. Ik kan niet voldoende zeggen hoe me dat heeft geholpen!

Voor nu wens ik iedereen een mooie zomervakantie en zeg ik: tot snel!