Wie wordt de beste Conciërge van het Jaar 2018?

Vorig jaar won conciërge Joop van Oosten van de St. Josephschool de verkiezing van Leidse Conciërge van het Jaar. Dit jaar gaat D66 Leiden opnieuw op zoek naar de beste, leukste en meest behulpzame conciërge van Leiden. Verdient jouw conciërge de titel Conciërge van het Jaar 2018? Nomineer hem of haar!

Conciërges hebben een sleutelrol op scholen, maar hun werk blijft vaak onderbelicht. D66 wil met deze verkiezing de conciërges extra in het zonnetje zetten.

Sleutelrol

Conciërges zorgen er op scholen voor dat leerlingen zich kunnen ontwikkelen in een gezonde, veilige omgeving. Ze weten vaak precies wat er speelt onder de leerlingen en dragen bij aan het toezicht en de zorg voor sociale veiligheid. Conciërges zorgen daarnaast voor belangrijk onderhoud aan de school. Met deze verkiezing vragen we extra aandacht voor de stille, maar essentiële werkzaamheden van conciërges.

Nomineer jullie conciërge!

Zorgt jullie conciërge ervoor dat de leerlingen zich veilig voelen op school? Staat hij of zij altijd voor iedereen klaar? Nomineer dan jullie conciërge voor de verkiezing. Stuur voor donderdag 18 februari een e-mail met daarin in ieder geval de naam van de conciërge, de naam van de school én een korte motivatie naar [email protected]. Geef daarin aan waarom juist jullie conciërge het verdient om dé Conciërge van het Jaar te worden. Op donderdagochtend 15 maart zal D66-wethouder Paul Dirkse naar de school van de winnende conciërge komen om de prijs uit te reiken.